Karaktär Wipe

Du kan ansöka om en karaktärswipe om du har tröttnat på din karaktär eller om det är svårt för den att leva vidare. Anledningen till att man måste ansöka om en är pågrund utav att folk kan annars missbruka det systemet om alla kan göra det lite när de känner för det när dem sitter i en svår sits som de inte "orkar" ta sig ur. Det kan vara skulder, efterlysningar etc.

 

För att vi ska godkänna din ansökan så krävs det att vissa parametrar är uppfyllda. Du får inte ha massa skulder och inte ligga minus på dina konton. Du får inte heller vara efterlyst av varken lagen eller från den kriminella siden. Dvs du ska inte smita undan jobbiga situationer som din karaktär satt sig i. Din karaktär ska vara okänd i staden och eller omtyckt. Den nya karaktären ska vara olik den andra. Är din karaktär kriminell nu och du ansöker om en ny kriminell karaktär kommer vi inte godkänna den för du är redan kriminell. Är den nya väldigt lik den gamla karaktären så kan du lika gärna spela kvar på den.

 

Tiden det tar att godkänna eller neka en wipe kan ta tid. Vi gör detta på våran fritid, obetalt och framförallt i mån av tid och lust. En vecka är max vad det får ta. Ibland snabbare ibland längre.

 

Får du din ansökan godkänd så ser vi det som fel av dig om du INTE spelar så som du beskrev den nya karaktären. Du får inte heller ge bort några saker eller ägodelar bara för att du vet om att din karaktär inte kommer finnas kvar. Du ska spela på din karaktär exakt som den är fram till wipe och inte ge bort "arv" och så vidare.

Fyll i formelläret med noga beskriving av nya karaktär. Varför ni ska wipea karaktär.